Geniet van een dagje uit met je fitste vrienden!

Jouw trainingsmaatjes, collega’s, familie en/of vrienden doen mee aan een wedstrijd, en je weet dat ze jou graag als supporter zien. Maar…

 

Meestal zijn het lange dagen, de tijd dat je jouw favoriete team in actie ziet, is vrij kort, en zijn evenementen vaak niet om de hoek. Ook vinden evenementen plaats in het weekend, en quality time met je gezin is ook belangrijk. Jullie zouden samen kunnen gaan, maar dan stapelen de entree prijzen weer op en je weet niet of er nog meer te doen is en dus of iedereen het wel leuk vind.

 

Stel je eens voor dat:
… een wedstrijd programma slechts een dagdeel in beslag neemt.
… de locatie in midden Nederland ligt, gratis parkeer gelegenheden heeft en makkelijk bereikbaar is met het OV.
… de tickets het hele weekend geldig, en laag in prijs zijn.
… kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben, en activiteiten voor hun georganiseerd wordt.

 

Welkom bij Njoya FitFest! Dit Festival zal je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

 

Mocht je tijdens het supporten van jouw favoriete teams de kriebels krijgen om in actie te komen? Dan mag je je helemaal uitleven tijdens onze challenges!

 

Wil je meer leren over voeding, suppletie en/of trainingsmethodieken? Laat je dan tijdens de seminars inspireren van onze fitness professionals. Ze staan te popelen om hun kennis met jou te delen.

 

Geniet van een dagje uit met je fitste vrienden!

Verandering opzet 2020 seizoen

De hele community baalt ervan dat de meeste sportlocaties gesloten zijn en competities tot ten minste 1 september geen doorgang vinden. Pas als het coronavirus verder onder controle is, zullen er sportevenementen en sportactiviteiten gefaseerd hervat worden.

 

Door de (nationale en internationale) maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn veel organisaties, en wij helaas ook, genoodzaakt om evenementen te verplaatsen of te annuleren.

 

Wij kiezen ervoor om onze competitie niet te annuleren, maar aan te passen naar een manier die en veilig is en goed aansluit op de huidige manier van trainen. In de maand September vind de Njoya League Online competitie plaats!

 

Maar omdat we natuurlijk ook zeker de echte competitie willen laten doorgaan, verplaatsen we ons live event naar 8-9 Mei 2021. We gaan er van uit dat we tegen die tijd weer bij elkaar mogen komen en jullie inmiddels ook weer lekker hebben kunnen trainen in de gym. 


Online Competitie

  • Voor extra plezier beleving zal de Online competitie, verspreid worden over meerdere weken.
  • Aangezien we een groot liefhebber zijn van teamwork, zal de opzet: Buddy Team en Fantastic 4, gehandhaafd blijven. 
  • Alle teams die zich al hadden ingeschreven voor de 12-13 September editie, momenteel op de wachtlijst staan, of zich zich eerder heeft af moeten melden na verplaatsing van Mei naar September, mogen meedoen aan deze competitie. Meer info volgt. 


Live event

  • Het live event vindt plaats in hetzelfde format en op dezelfde locatie als oorspronkelijk gepland, maar volgend jaar: 8-9 Mei 2021.
  • Alle geregistreerde atleten worden automatisch op basis van de bestaande inschrijving toegelaten.
  • We zouden het super tof vinden als jullie je inschrijving behouden en dus doorzetten naar 2021. Hiermee helpen jullie de economische klap van de effecten in de sportsector op te vangen en kan er volop gewerkt blijven  worden aan een te gek event in de toekomst. Zo hebben we allemaal iets moois in het vooruitzicht!


Notitie

  • Wanneer een team niet kan deelnemen op 8-9 Mei 2021, kan het ticket voor de deelnemer worden overgedragen aan een derde partij tot een (1) uur voor aanvang van het evenement. De overdracht van het ticket van de deelnemer aan een derde is op eigen risico.
  • Mocht je moeilijkheden ondervinden bij het doorverkopen van een ticket, neem dan contact met ons op via info@njoyaleague.nl. Aangezien de meeste categorieën uitverkocht zijn en er wachtlijsten zijn aangemaakt, zullen we ons uiterste best doen om uw ticket over te dragen aan een team dat graag wil deelnemen op 8-9 Mei 2021.
  • Eventuele geldelijke restitutie vindt plaats uiterlijk 1 maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement. 

 

We begrijpen dat uitstel voor de tweede keer op rij niet het ideale geval is, zowel voor alle betrokken partijen als voor ons. We zijn dankbaar voor de medewerking en begrip van onze partners, leveranciers, evenementenlocatie en superteam. Namens het team heten wij jullie van harte welkom op jullie Online competitie in September en jullie Live event: 8-9 mei 2021, Health Center Hoenderdaal, Driebergen

 

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

AMBASSADORS

Partners


Deze evenementen kunnen niet plaatsvinden zonder samenwerking met bedrijven die dezelfde manier van denken en/of credo hebben als het Njoya FitFest. Om onze ambitie te realiseren, hebben we het vertrouwen en de steun gekregen van een aantal evenementen partners: Jetsign, To Impress, Concept 2, Assault Fitness, Monkey XL, GorillaGrip, Bos Rubber & Beyuna met wie we een hechte samenwerking zijn gestart. Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van deze samenwerking.

 

Met trots kondigen wij aan dat Kwakzalver ons Main Partner is geworden!
Vanuit hun kennis en ervaring in topsport willen ze iets toevoegen aan de sportwereld. Kwakzalver voorziet sporters in functionele en gave sport cosmetische producten. Qua product en stijl zijn ze onderscheidend en willen hun atleten trots maken op hun prestaties.


“Kwakzalver is voor iedereen, net als Njoya. Een evenement dat toegankelijk is voor elk niveau, jong en ervaren, amateur en professional. Daarom is Kwakzalver een trotse sponsor van Njoya.” 
We bundelen onze krachten om het beste uit jouw prestaties te halen, op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen. Krijg grip op je overwinningen met Kwakzalver!

 

Samenwerking
Tijdens de evenementen heeft u de mogelijkheid om standruimte te huren op onze locatie en/of een partnerschap aan te vragen. Via partnerpakketten willen we het mediabereik buiten de standaard stands, banners tijdens evenementen en/of online marketing vergroten. Als u besluit deel te nemen, profiteert u van media-aandacht voor, tijdens en na het evenement om uw naamsbekendheid te vergroten.

We staan open voor ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan het evenement en die kunnen leiden tot mogelijke samenwerking. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, stuur dan een e-mail naar: sales@njoyaleague.nl met als onderwerp: samenwerking.

Contact

fb
isnta
youtube Njoya

Njoya FitFest
Adres: Alpacastraat 4, 1338 HP Almere, Nederland

Email: info@njoyaleague.nl

Telefoon: +31 (0)6 51 11 57 79

KvK: 34247520

Wanneer u contact met op opneemt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden rondom privacy.