Njoya FitFest 2019

Stel je eens voor…

Een dagje uit met je fiftste vrienden, gezellig bijkletsen onder het genot van gezonde versnaperingen en drankjes.

Maar, tijdens het supporten van jouw favoriete teams in de grote Njoya League Finale, begint het ook bij jou te kriebelen.

Maak je geen zorgen, ook voor de grote(en kleinere) fans en fitness fanatiekelingen hebben we een inspirerend en actief programma samengesteld!

 

~ Verleg je grenzen met spannende challenges ~
~ Geef je lichaam een heerlijke boost tijdens toffe workouts ~
~ Train je hersenen met educatieve clinics ~
~ Laat je inspireren door interessante sprekers tijdens seminars ~

 

Dit festival zal je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

PRESENTERS

Onze presenters staan ​​klaar om hun kennis over de meest trendy onderwerpen te delen via de kanalen van Njoya FitFest, dus blijf ons volgen!

PROGRAMMA

Volg de nieuwste updates en programma aankondigingen over training, voeding, mindset en business.

TICKETS

Houd de Njoya Fit Fest-kanalen in de gaten voor de nieuwste updates en programma-aankondigingen.

Koop nu jouw Njoya FitFest tickets: 14-15 september, Studio A12 Bunnik.

Njoya FitFest

Welkom bij de Njoya FitFest, een weekend programma met een diversiteit aan challenges, workouts, clinics, seminars en demonstratiesDit festival zal je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

 

Onderwerpen als training, voeding, mindset en business komen uitgebreid aan bod!

 

Boost your body, train your brain and get inspired at the Njoya FitFest!

AMBASSADORS

Partners


Deze evenementen kunnen niet plaatsvinden zonder samenwerking met bedrijven die dezelfde manier van denken en/of credo hebben als het Njoya FitFest. Om onze ambitie te realiseren, hebben we het vertrouwen en de steun gekregen van een aantal evenementen partners: Jetsign, To Impress, Concept 2, Assault Fitness, Monkey XL, GorillaGrip, Bos Rubber & Beyuna met wie we een hechte samenwerking zijn gestart. Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van deze samenwerking.

 

Tijdens de evenementen heeft u de mogelijkheid om standruimte te huren op onze locatie en/of een partnerschap aan te vragen. Via partnerpakketten willen we het mediabereik buiten de standaard stands, banners tijdens evenementen en/of online marketing vergroten. Als u besluit deel te nemen, profiteert u van media-aandacht voor, tijdens en na het evenement om uw naamsbekendheid te vergroten.

 

We staan open voor ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan het evenement en die kunnen leiden tot mogelijke samenwerking. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, stuur dan een e-mail naar: sales@njoyaleague.nl met als onderwerp: samenwerking.

Contact

fb
isnta
youtube Njoya

Njoya FitFest
Adres: Alpacastraat 4, 1338 HP Almere, Nederland

Email: info@njoyaleague.nl
Telefoon: +31 (0)6 51 11 57 79

KvK: 24247520