Njoya FitFest: 14-15 September

Jouw trainingsmaatjes, collega’s, familie en/of vrienden doen mee aan een wedstrijd, en je weet dat ze jou graag als supporter zien. Maar…

 

Meestal zijn het lange dagen, de tijd dat je jouw favoriete team in actie ziet, is vrij kort, en zijn evenementen vaak niet om de hoek. Ook vinden evenementen plaats in het weekend, en quality time met je gezin is ook belangrijk.  Jullie zouden samen kunnen gaan, maar dan stapelen de entree prijzen weer op en je weet niet of er nog meer te doen is en dus of iedereen het wel leuk vind. 

Stel je eens voor dat…

… een wedstrijd programma slechts een dagdeel in beslag neemt.
… de locatie in midden Nederland ligt, gratis parkeer gelegenheden heeft en makkelijk bereikbaar is met het OV.
… de tickets het hele weekend geldig, en laag in prijs zijn.
kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben, en er activiteiten voor hun georganiseerd wordt.

Welkom bij Njoya FitFest!

Dit Festival zal je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

 

Mocht je tijdens het supporten van jouw favoriete teams de kriebels krijgen om in actie te komen? Dan mag je je helemaal uitleven tijdens onze challenges, workouts en/of clinics! Wil je meer leren over voeding, suppletie, trainingsmethodieken en/of mindset? Laat je tijdens de seminars inspireren door onze Fitness Professionals.

PRESENTERS

Onze presenters staan ​​te popelen om hun kennis, over de meest trendy onderwerpen, met jou te delen!

Njoya FitFest

Dit festival zal je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

 

~ Verleg je grenzen met spannende challenges ~
~ Geef je lichaam een heerlijke boost tijdens toffe workouts ~
~ Train je hersenen met educatieve clinics ~
~ Laat je inspireren door interessante sprekers tijdens seminars ~

 

Onderwerpen als training, voeding, mindset en business komen uitgebreid aan bod!
Geniet van een dagje uit met je fitste vrienden: Boost your body, train your brain and get inspired at the Njoya FitFest!

AMBASSADORS

Partners


Deze evenementen kunnen niet plaatsvinden zonder samenwerking met bedrijven die dezelfde manier van denken en/of credo hebben als het Njoya FitFest. Om onze ambitie te realiseren, hebben we het vertrouwen en de steun gekregen van een aantal evenementen partners: Jetsign, To Impress, Concept 2, Assault Fitness, Monkey XL, GorillaGrip, Bos Rubber & Beyuna met wie we een hechte samenwerking zijn gestart. Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van deze samenwerking.

 

Met trots kondigen wij aan dat Kwakzalver ons Main Partner is geworden!
Vanuit hun kennis en ervaring in topsport willen ze iets toevoegen aan de sportwereld. Kwakzalver voorziet sporters in functionele en gave sport cosmetische producten. Qua product en stijl zijn ze onderscheidend en willen hun atleten trots maken op hun prestaties.


“Kwakzalver is voor iedereen, net als Njoya. Een evenement dat toegankelijk is voor elk niveau, jong en ervaren, amateur en professional. Daarom is Kwakzalver een trotse sponsor van Njoya.” 
We bundelen onze krachten om het beste uit jouw prestaties te halen, op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen. Krijg grip op je overwinningen met Kwakzalver!

 

Samenwerking
Tijdens de evenementen heeft u de mogelijkheid om standruimte te huren op onze locatie en/of een partnerschap aan te vragen. Via partnerpakketten willen we het mediabereik buiten de standaard stands, banners tijdens evenementen en/of online marketing vergroten. Als u besluit deel te nemen, profiteert u van media-aandacht voor, tijdens en na het evenement om uw naamsbekendheid te vergroten.

We staan open voor ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan het evenement en die kunnen leiden tot mogelijke samenwerking. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, stuur dan een e-mail naar: sales@njoyaleague.nl met als onderwerp: samenwerking.

Contact

fb
isnta
youtube Njoya

Njoya FitFest
Adres: Alpacastraat 4, 1338 HP Almere, Nederland

Email: info@njoyaleague.nl
Telefoon: +31 (0)6 51 11 57 79

KvK: 24247520