Benefiet event 19 Oktober

Njoya heeft een hecht team sportievelingen met verschillende expertises en sport achtergronden. Wij geloven dat samen sporten mensen verbindt! Graag leveren wij een bijdrage aan de maatschappij door o.a. (sport)activiteiten te organiseren in een kindertehuis en verschillende doelen te ondersteunen bij onze evenementen.

 

Zaterdag 19 Oktober organiseerde wij een Benefiet sport evenement voor de slachtoffers van ruim duizend aardbevingen op de Molukken. Een programma met een diversiteit aan workouts, clinics, food & music.

 

Toegankelijk voor iedereen
Deze sportieve middag was toegankelijk voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro. Met een basis kracht/uithoudingsvermogen pakket, kon iedereen heerlijk meedoen.

 

Kickboks clinic
Het team van HeJeNa Gym uit Huizen, heeft een Kickboks clinic georganiseerd. De sportschool van Henk Bunschoten, is open voor iedereen die wil leren kickboksen, al kan kickboksen en voor een ieder die met zijn lichaam bezig wilt zijn in een ongedwongen sfeer.

 

Gymnastics Clinic
Karin Weijgers, voomalig turnster en top CrossFit atleet de zaal op z’n kop gezet met haar Gymnastic clinic.

 

ZUMBA workout
Cindy Fanja heeft er een mooi feestje van gemaakt. Tijdens de ZUMBA workout gingen de voetjes van de vloer, werd er veel gelachen en gedanst!

 

FUN Team workout
Njoya League staat bekend om haar toegankelijke en uitdagende team workouts. Ook deze middag hebben de deelnemers een pittige buddy workout doorstaan! We zijn trots op jullie!

 

Donatie
Alle deelnemers- en toeschouwersgelden worden gedoneerd aan een organisatie die hulp biedt op de Molukken. In de aanloop naar en tijdens naar het benefiet sport evenement hebben we maar liefst 1208,20 euro opgehaald! Wilt u alnsog een donatie doen? Klik dan op deze link.

 

Delen
Het delen van deze link is een kleine moeite, een groot gebaar en kan zorgen voor een waardevolle bijdrage 🙏💞 Terima Kasih Banyak!

PRESENTERS

Onze presenters staan ​​te popelen om hun kennis, over de meest trendy onderwerpen, met jou te delen!

TICKETS

Njoya FitFest

Onze evenementen zullen je inspireren, opleiden en informeren op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen: jong, ervaren, amateur en pro.

 

~ Verleg je grenzen met spannende challenges ~
~ Geef je lichaam een heerlijke boost tijdens toffe workouts ~
~ Train je hersenen met educatieve clinics ~
~ Laat je inspireren door interessante sprekers tijdens seminars ~

 

Onderwerpen als training, voeding, mindset en business komen uitgebreid aan bod!
Geniet van een dagje uit met je fitste vrienden: Boost your body, train your brain and get inspired at the Njoya FitFest!

AMBASSADORS

Partners


Deze evenementen kunnen niet plaatsvinden zonder samenwerking met bedrijven die dezelfde manier van denken en/of credo hebben als het Njoya FitFest. Om onze ambitie te realiseren, hebben we het vertrouwen en de steun gekregen van een aantal evenementen partners: Jetsign, To Impress, Concept 2, Assault Fitness, Monkey XL, GorillaGrip, Bos Rubber & Beyuna met wie we een hechte samenwerking zijn gestart. Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van deze samenwerking.

 

Met trots kondigen wij aan dat Kwakzalver ons Main Partner is geworden!
Vanuit hun kennis en ervaring in topsport willen ze iets toevoegen aan de sportwereld. Kwakzalver voorziet sporters in functionele en gave sport cosmetische producten. Qua product en stijl zijn ze onderscheidend en willen hun atleten trots maken op hun prestaties.


“Kwakzalver is voor iedereen, net als Njoya. Een evenement dat toegankelijk is voor elk niveau, jong en ervaren, amateur en professional. Daarom is Kwakzalver een trotse sponsor van Njoya.” 
We bundelen onze krachten om het beste uit jouw prestaties te halen, op een manier die toegankelijk en vooral leuk is voor iedereen. Krijg grip op je overwinningen met Kwakzalver!

 

Samenwerking
Tijdens de evenementen heeft u de mogelijkheid om standruimte te huren op onze locatie en/of een partnerschap aan te vragen. Via partnerpakketten willen we het mediabereik buiten de standaard stands, banners tijdens evenementen en/of online marketing vergroten. Als u besluit deel te nemen, profiteert u van media-aandacht voor, tijdens en na het evenement om uw naamsbekendheid te vergroten.

We staan open voor ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan het evenement en die kunnen leiden tot mogelijke samenwerking. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, stuur dan een e-mail naar: sales@njoyaleague.nl met als onderwerp: samenwerking.

Contact

fb
isnta
youtube Njoya

Njoya FitFest
Adres: Alpacastraat 4, 1338 HP Almere, Nederland

Email: info@njoyaleague.nl
Telefoon: +31 (0)6 51 11 57 79

KvK: 24247520